Komende tijd, seizoen 2021-2022

Na een corona-stop zijn we op 10 maart 2022 zijn we weer veilig begonnen met de repetities.

We werken in het voorjaar '22 naar een doel toe: een aantrekkelijke start na corona (is gelukt), en een klein optreden vlot na de zomer. We sluiten waarschijnlijk aan bij een activiteit zoals de open monumentendag.

Repertoire voorjaar '22 was vanaf maart:

1. Count the stars (Andy Beck)

2. Nieuwe wereld

3. The Rose

4. Sing Gently

5. Stemning

6. Blij om je te horen

7. Oh Shenandoah

8. Days of Beauty.

Aanpassing vanaf 19 mei....

Vanaf 19 mei 2022 wordt het repertoire waar nodig aangepast, om vroeg in het najaar een aantal mooie nummers goed uit te kunnen voeren. Nader bericht volgt.

Corona:

Het Heuvelrugkoor volgt wat betreft corona de adviezen van het RIVM.

1. We houden ons allemaal aan de basisregels, voor elkaars gezondheid

2. De opstelling is "in de banken", zoals vorig seizoen een tijdje de opstelling was.

3. Wie ziekteverschijnselen heeft of twijfelt blijft thuis en laat zich testen.

Bij vragen: schroom niet, en vraag een bestuurslid.

Een korte terugblik over de afgelopen tijd, seizoen 2021-2022

Op 12 September 2021 heeft het Heuvelrugkoor opgetreden voor het Muziekfestival Utrechtse Heuvelrug 2021.

Dit bestond uit een aantal nummers uit het repertoire 2020/2021 in de Driebergse kerk St Petrus' banden, in Driebergen-Rijsenburg.

Het programmaboekje vind u hier: