Agenda

Actueel: voorjaar 2024


Bijna iedere donderdag is er een sfeervolle repetitie, onder leiding van onze dirigente Tanja van Dijk-Lutke! 

In overleg met de leden en de nieuwe dirigente wordt voor de rest van het seizoen '23/'24 vooruitgekeken naar mooie activiteiten, naast de gebruikelijke repetities. 

Nader bericht over de jaarplanning volgt.


Corona:

Het Heuvelrugkoor volgt wat betreft corona de adviezen van het RIVM.

Bij vragen: schroom niet, en vraag een bestuurslid.

Afgeronde activiteiten

"Gezellig concert" op 18 november 2023


Op 18 november 2023 namen we op muzikale en gezellige wijze afscheid van Tettie Wiechers, die het dirigentenvak zo'n veertig jaar had uitgeoefend. Ondanks de regen, de intocht van Sinterklaas en de korte voorbereiding was het een geslaagde bijeenkomst, met een groot aantal bezoekers uit alle windstreken. 


 Het 'sprokkelconcert' van 19 februari 2023

Onder het thema 'Sprokkel-concert' is het concert van voorjaar 2023 gevuld met muziek die gesprokkeld is uit nieuw stukken en oude stukken, die we al (een beetje) kenden, of die helemaal nieuw voor ons waren. Februari is de sprokkelmaand, en dat werd dan ook het thema van dit concert. Muziekale intermezzi werden heel mooi verzorgd door Sam Sandfort en Anna Szafraniec, op piano resp. viool. 

Repertoire van het optreden in de Theetuin van Bartimeus, september '22: 


Een korte terugblik over de afgelopen tijd, seizoen 2021-2022

Op 12 September 2021 heeft het Heuvelrugkoor opgetreden voor het Muziekfestival Utrechtse Heuvelrug 2021. 

Dit bestond uit een aantal nummers uit het repertoire 2020/2021  in de Driebergse kerk St Petrus' banden, in Driebergen-Rijsenburg.

Het programmaboekje vind u hier:

https://muziekfestival-uh.nl/wp-content/uploads/2021/09/Programmafolder-Muziekfestival-2021.jpg

Verder hebben we repetities in de buitenlucht georganiseerd, in  verband met corona. Ook onderhielden we de onderlinge contacten via maandelijkse on-line bijeenkomsten. En zoals gebruikelijk hielden we voorjaar 2022 de Algemene Leden Vergadering, waarin besproken werd dat en hoe we na de corona-periode weer zouden starten, hoe we samen met aspirant-leden die in het voorjaar welkom geheten konden worden de repetities zouden aanpakken, en wat de plannen voor 2022 verder zouden zijn.